Apparaten en accessoires
Pommes Dauphine
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
244.2 kJ /
58.4 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Zalmtartaar
10min
Spaghetti carbonara
30min
XXL kip pastei
1u. 55min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Meringue spoken
12u. 25min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Mexicaanse kippensoep
40min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min